SID banka odobrila Gorenju zajam od 28 milijuna eura

Bez autora
Jul 04 2012

SID banka je odobrila Gorenju dugoročni desetogodišnji zajam u visini od 28 milijuna eura. Zajam je odobren prema tehnološko-razvojnim programima. Potpisivanje će se dogoditi danas. Potpisivanje će se održati u Velenju. Ugovor će potpisati predsjednik uprave Gorenja Franjo Bobinac i predsjednik uprave SID banke Sibil Svilan. U međuvremenu, predsjednik Uprave Franjo Bobinac je rekao da nitko od zaposlenih neće izgubiti posao te da su Nadzorni odbor i radnici potpisali socijalni sporazum. Za razliku od Velenja, zaposlenici u Asku u Švedskoj su u nepovoljnom položaju zbog lošeg poslovanja. Gorenje je najavilo preseljenje proizvodnje u Velenje, te bi im tako u sestrinskom poduzeću ostalo 50 od 500 zaposlenih.

SID banka odobrila Gorenju zajam od 28 milijuna euraSID banka je odobrila Gorenju dugoročni desetogodišnji zajam u visini od 28 milijuna eura. Zajam je odobren prema tehnološko-razvojnim programima.

Prema pisanju STA, potpisivanje će se dogoditi danas. Potpisivanje će se održati u Velenju. Ugovor će potpisati predsjednik uprave Gorenja Franjo Bobinac i predsjednik uprave SID banke Sibil Svilan.

U međuvremenu, predsjednik Uprave Franjo Bobinac je rekao da nitko od zaposlenih neće izgubiti posao te da su Nadzorni odbor i radnici potpisali socijalni sporazum. Za razliku od Velenja, zaposlenici u Asku u Švedskoj su u nepovoljnom položaju zbog lošeg poslovanja. Gorenje je najavilo preseljenje proizvodnje u Velenje, te bi im tako u sestrinskom poduzeću ostalo 50 od 500 zaposlenih.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik